štvrtok 6. februára 2014

Zas a znova. Pokrok a slzy.

Bože baby prepáčte :D Časť vám sľubujem, že bude cez víkend a pokúsim sa napísať nejakú dlhú! :)
Možno ste si všimli, že mám novú rubriku BISEXUALITY kde je väčšina článkov :) Ďakujem za všetky komentáre no ešte musím niečo napísať...


Viem, že píšem veľa článkov no nehovorím. Podľa mojich článkov ste usúdili, že ja som to chudátko a ona je tá zlá. Veľký omyl. Prežila si veľa.....preplakala veľa.....a aj keby bola kvôli niečomu odporná, ona má na to právo. Aj keď kvôli mame a kamarátom a asi aj mne....celkom dosť trpí, nemení sa. Iný človek by sa povahovo úplne zmenil, no ona je stále rovnaká. To rozkošné bláznivé dievča, ktoré rado robí problémy a skúša nové veci. To dievča, ktoré dokáže rozdávať darčeky a pochopenie. Silné dievča s veľkým srdcom.
Dnes som urobila, teda aspoň pre mňa, veľký pokrok. Pre niekoho je to úplne normálna bežná vec ale pre mňa nie. Vyrozprávala som sa...tak..úplne... po prvý raz som to nenapísala, proste som kecala a kecala a kamarátka ma počúvala. A keď som povedala, že ju ľúbim, znelo to ešte krajšie ako som si myslela. Dostala som 15-minútovú prednášku o tom aká som blbá a že si navzájom ubližujeme ale pomohlo mi to. To som potrebovala. A až keď po dlhom čase som dostala tú odvahu, do očí jej povedať "ľúbim ťa" doplo mi, že to neurobím. Neurobím to preto, lebo má chlapca a viem, že ho ľúbi. Niekedy rozmýšľam, že koho z nás asi ľúbi viac. Je to zložité a pritom jednoduché.
Milujem to, ako sa na mňa vždy pozerala a usmievala inak, ako na iných.
Milujem to, ako vždy rozhodí rukami a zmení tón hlasu, keď myslí niečo ironicky.
Milujem to, ako si prehrabne vlasy, keď je nervózna.
Milujem to, ako prenesie váhu na jednu nohu, pootočí sa do boku a pohodí hlavou s tým typickým úsmevom, keď jej niečo vadí alebo ju naštve.
Milujem, každú jednu jej časť a skutočne....skutočne bolí, keď vidím ako sa jej do očí nahrnú oči.
Nie. Nedávajte to všetko za vinu jej. Ja som tá, ktorá sa vždy zľakla a vyhla sa. Ja som tá, čo to nedokázala povedať do očí a vo vnútri priam kričala: "Si to najlepšie čo ma kedy mohlo stretnúť"
Vtedy, keď poviem niečo, čo ju prinúti k úprimnému úsmevu, cítim sa tak jedinečne a šťastne.
Milujem tú spomienku, ako sme ležali v tráve a dávali mená hviezdam. Ako sme zbadali niečo, čo blikalo a stálo a ona povedala, že to je hviezda a ja, že lietadlo, ktoré má prestávku. Dodnes sa kvôli tomu hádame.
Milujem našu prvú spoločnú fotku a to, ako sa na nej držíme za ruky.
Nikdy by som z nej nebola sklamaná, ani by som na ňu nikdy nemohla povedať zlé slová.
Bojím sa, že keď od septembra odíde na školu vzdialenú 100km tak o ňu prídem. Bojím sa, že jej nebudem chýbať, že jej nebudú chýbať naše rána. Ona mi bude chýbať viac ako si vie predstaviť, pretože to bude akoby odišla aj polovica zo mňa.
Viem, že nech sa stane čokoľvek, aj keď budeme znova pohádané, ja tu budem. Budem tu pre ňu a keď bude potrebovať pomoc ja jej pomôžem. Vždy tu pre ňu budem, aj keď si bude myslieť, že nie. Nikdy nezabudnem na žiadny moment, chvíľu a niektoré jej slová. Bojím sa. Tak moc sa bojím, že ju stratím a že zabudne.
Milujem to, keď si vypije  a pochytí ju tá nadržanosť. :D
Ona je úžasná, silná a jedinečná. Dokáže na rovinu povedať čo si myslí a čo cíti. Väčšinou kašle na názory ostatných ľudí no niektoré slová jej vedia ublížiť. Keby som mohla, keby som mala možnosť, tak jej dám všetko, čo by si želala. Vždy som len chcela....aby bola moja. Chcela som byť pre ňu perfektná a snažila som sa tak moc, až som to pokašľala. Ona je niekto, kto mi zmenil život k lepšiemu. Ona je niekto, kto si zaslúži byť navždy šťastný. Ja už vlastne ani neviem čo písať, pretože to všetko sa poriadne napísať nedá. Na to neexistujú presné slová. No jedno viem.....ľúbim ju a to nikto nikdy nezmení.

Ak si pustíte Arctic Monkey- Do I wanna know, opíše to väčšinu mojich pocitov. Ja viem....viem, že mám príležitosť začať si nejaký nový vzťah. Viem,  že má záujem pomerne dosť ľudí no....Niekde vo vnútri viem, že by jej to mohlo ublížiť...teda....Momentálne nemám záujem o nijaký vzťah, moc ma to neláka....Teda....až na ten s ňou. Nechcem sa snažiť o to, aby sa s tým chalanom rozišla. Nechcem.....
A viem, že niekedy pochybuje o tom čo píšem. O tom, ako ju ľúbim alebo, že mi niektoré veci vedia ublížiť.
No je to tak. Každé jedno slovo na tomto blogu je úprimné.

Ja sa len bojím, že ťa stratím. Že ťa strácam. TY si to najlepšie v mojom živote. Ty si tá, vďaka ktorej som sa začala hanbiť menej. To ty si mi zmenila život. To ty si môj oceán. No...kto je ten tvoj? 

"Ahoj. Volám sa Mima a mám pocit, že ťa ľúbim viac ako ktokoľvek iný."
"Everytime we touch
I´m all shook up.
You make me wanna..
How deeps is your love,
God only know, baby" 

















2 komentáre:

  1. Mimi, vieš o tom, že si mi odpovedala na moju otázku v chate? Je to úplne krásny článok, ktorý mi vyráža dych a ja po ňom naprázdno lapam., keby že ti môžem dať tú štipku odvahy, ktorú mám dám ti ju. Ver mi. Keby že sa dá.. je tvoja... keby že ti smiem dať toho úbohého malého šťastia... tak tí ho dám.. pretože ty si ho zasluzis oveľa viac než ja.. a vieš stále si myslím... že to skočí. Tým klišé ;-)
    With love Lau ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. oh kurva..
    Okej vypočula som si naživo,ale... fuck!
    To je tak krásne napísané, že ... sa cítim divno (vieš čo, koho, myslím) a dojato ako sviňa!
    OH FUCK!!!
    .
    .
    .
    .
    FUCK.. -_-
    Bože, ty si tak dokonalá... keď ťa počúvam ako o nej rozprávaš, hneď viem, že ju nemáš len "rada", ale že je v tom naozaj niečo viac :33 :))

    Beatiful :3 <3
    *J*

    OdpovedaťOdstrániť