pondelok 26. novembra 2012

New life is good start 16



Viem nič svetoborné a ešte k tomu nehorázne krátke ale inak by mi to nevyšlo :) Tak ak to niekto číta prečítajte si to aby ste  vedeli čo sa vlastne deje :)... Rozmýšľam že príbeh pokračuje úplne inak ako som chcela ale už to nejako dopíšem. 
Budem rada ak to okomentujete. Ja zoberiem aj kritiku  a keď sa vám to nepáči tak môžete napísať čo by ste chceli zmeniť :) Odo mňa  všetko :) Bye! 



O 3 mesiace neskôr:

Vyšla som z letiska a nadýchla som sa známeho vzduchu. Zavolala som si taxík a nadiktovala som mu adresu, ktorú viem naspamäť. Cestou som sa nakláňala z okna a pozerala čo všetko sa tu zmenilo. Skoro všetko je rovnaké, len je to tu trochu „modernejšie“ ako keď som odchádzala.

Teraz som sa snažila rozmýšľať nad tým čo sa stalo za posledné 3 mesiace.

Tak po 1. S Alex sa stále obchádzame a robíme sa akokeby sme sa nikdy nepoznali (neviem prečo)......
 Po 2. Zayn a Perrie sú stále spolu a pritom sa všetci stavali na to že im to vydrží naviac týždeň.............. 
Po 3. Zbabelo som ušla, no na to prečo som teraz tu mám viac dôvodov.
a-Už mám 18, takže ako som si kedysi sľúbila idem pozrieť otca.
b- Nechce sa mi pozerať ako sú všetci naokolo šťastný (asi im vážne závidím) a vôbec sa v sebe nevyznám.

Ako som oslávila 18.narodky? Vždy som chcela veľkú  párty, kde sa bude piť a tancovať no namiesto toho som si zo Sárou objednala pizzu a pozerali sme telku. (nie že by sa mi to nepáčilo ale takto stráviť 18. Narodeniny?)

Taxík zastavil a ja som sa ocitla pred 2.poschodovým domom  s krásnou záhradou. Také niečo je aj na Slovensku? Prešla som po štrkovom chodníku a zaklopala na vysoké dubové dvere. Dúfam že ma nevyhodia. Z tej nervozity som sa až triasla. Otvorila mi nádherná blondýnka. Wow! Tak ocko má vkus. Nehovorím že mama nie je pekná ale toto?! Mala veľké zelené oči, ktoré by jej závidel aj Harry, bola vysoká a mala dokonalú postavu.
„Potrebuješ niečo?“ spýtala sa ma s pekným úsmevom.
„Áno, ja...... hľadám ocka.“ Toto asi vyznelo blbo, mala som aspoň povedať jeho meno  a nie hneď na ňu vybafnúť že hľadám ocka. Veď ona o mne možno ani nevie. Nadávala som samej sebe a čakala čo sa bude diať.



8 komentárov:

  1. píšeš pěkně ale předešlé díly tohoto příběhu mě bavily víc číst.Ale jinak tě strašně moc obdivuju za to ja krásně píšeš a za tvou parádní fantazii

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Viem teraz to bude trochu slabšie a posnažím sa to čím skôr napraviť :)

      Odstrániť
  2. nemas zac a už jse těším na další výplody tvé fantazie

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Holkaa máš fakt talent :) je pekné, že píšeš od srdca...podľa mna najkrajšie príbehy vznikajú spontánne a od srdca.... Prečítala som si všetky diely Little things mean a lot....a myslím,že je to krásny príbeh...Mám pocit,že je prvý príbeh (spomedzi tých, čo som čítala..a ver,že je ich veľa)v ktorm je hlavná postava v zápornom vzťahu k chalanom z 1D :) je to milé.....a priam som sa vžila do deja :)Dúfam,že bude mať aj pokračovania :) lebo ma príbeh chytil za srdce...a už sa na Fb toľko nenerváč,že ti sem niekto nehádže komenty....viem,že to naštve...ale ja osobne tiež čítam miliony príbehov,ktoré chytia za srdce a nekomentujem ich...hlávku hore máš talent a čakám pokračovanie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dievča moje vieš že ťa milujem? :D Ďakujem za krásny komentár a určite budem pokračovať :)

      (príbeh sa volá New life is good start :) Little things mean a lot je niečo ako motto blogu ale aj tak hrozne moc ďakujem :) )

      Odstrániť
  4. :D viem že toto je od veci :D budem vyzerať ako narušená ale nazabiješ nikoho? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D myslím že zatiaľ nechám všetkých nažive :D :D

      Odstrániť